Spinnin Wheel i Østfold og LEKS Motor Oslo inngår samarbeid

KTM og andre MC-kunder får økt service. Erlend Lønnum, daglig leder hos LEKS Motor Oslo AS til venstre og Jon Grevæg, daglig leder hos Spinnin Wheel AS på Mysen.

Pressemelding: Spinnin Wheel AS på Mysen i Østfold og LEKS Motor Oslo AS inngår samarbeid om salg, service og verkstedtjenester. Videre vil vi samarbeide om arrangementer knyttet til enduro, cross, offroad, gruskurs og «street segmentet». Vi vil også sammen med andre samarbeidspartnere arrangere banedager, bane- og, kjørekurs, turer og føreropplæring m.m.
Målet med samarbeidet er å sikre økt grad av service til Spinnin Wheel og LEKS Motor Oslo sine kunder

Fokus på kundene
-Kundene i respektive butikker vil også vite at de kan få ekstra god service gjennom samarbeidet. Videre er målet å bidra til at de ansatte i begge butikkene kan samarbeide om drift og kompetanseutvikling, sier Jon Grevæg som er daglig leder og eier av Spinnin Wheel.

-Det er fantastisk at vi nå skal samarbeide med den som kanskje kan mest om KTM i Norge, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo. Jeg har selv kjøpt flere sykler hos Jon Grevæg og teamet hans. Jon er en nestor på KTM og har betydelig erfaring som forhandler, og jeg ser frem til at vi kan samarbeide om små og store utfordringer.

Kjøpte sin første MC hos Spinnin Wheel
-Jeg er stolt over å endelig kunne jobbe sammen med Jon og teamet hans, som jeg har sett opp til siden jeg hentet min første lett mc hos ham, forteller Erlend Lønnum. Den første sykkelen var en KTM Duke 125. Å levere gode tjenester til våre kunder er en viktig drivkraft bak samarbeidet. Her blir kundene vinnerne av at vi nå vil samarbeide nært fremover.

Jon Grevæg, daglig leder hos Spinnin Wheel AS på Mysen.

Etablert i 1988 og håndtert 10-tusen MC-kunder
-Vi har trolig hatt 10-tusen kunder siden etableringen på Mysen i 1988. Kundene skal vi fortsette å betjene med salg i butikken vår, samt verkstedtjenester, samtidig som vi ser behovet for å gi mange av våre kunder i Oslo-området et tilbud om økt service nærmere der de bor, forteller Jon Grevæg.

-Det er klart det vil være fantastisk for oss å samkjøre blant annet kompetansedeling med Spinnin Wheel AS teamet, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo.

Mysen i Østfold
Spinnin Wheel selger KTM og GAS-GAS motorsykler og er anerkjent som et av Sør-Norges beste MC-verksteder. Videre er man spesialister på salg og montering av WP dempere og har gjort det bra på oppbygging av skadesykler ved siden av å selge et stort antall KTM sykler til norske kjøpere.

Østlandsregionen sett fra Rud i Bærum
-LEKS Motor Oslo skal selge KTM og VOGE motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP. Så er vi i dialog med flere aktører om ytterligere utvidelse av MC-utvalget i butikken fremover, sier Erlend Lønnum.

-Jeg gleder meg til å samarbeid med LEKS Motor Oslo og teamet som nå er i ferd med å etablere seg med butikk på Oslo vest i bilbyen på Rud ved Sandvika, sier Jon Grevæg, daglig leder og eier av Spnnin-Wheel.

Videre skal Spinnin Wheel og LEKS Motor Oslo samarbeid om arrangement som 1. mai vårmønstringen i Oslo, Kick start 2023 på Beitostølen, Straand Treffet i Telemark med mer.

Nullvisjon er viktig
-Strategien til LEKS Motor Oslo bygger på at totalmarkedet for motorsykkel, ATV/UTV, vannscooter, snøscooter kan bli betydelig større i Norge. Får vi totalmarkedet til å vokse vil alle merker og forhandlere tjene på dette, sier Erlend Lønnum som blir daglig leder for LEKS Motor Oslo. Også vi som ny forhandler i Oslo-området vil tjene på det. For å få til ønsket markedsvekst må en aktør ta et langt større grep om markedet, med fokus på kompetanseutvikling, støtte opp om arbeidet med å nå målene i nullvisjon, fokus på service, verksted, ungdom/rekruttering, den eldre målgruppen av nye MC-førere og ikke minst kvinner.

Erlend Lønnum, på sin favoritt. En KTM. Han er daglig leder hos LEKS Motor Oslo AS på Rud i Bærum.

Interkommunale selskap, landbruket, hjelpeorganisasjoner
-Videre vil vi satse stort mot å tilby norske kommuner, de interkommunale selskapene (IKS) innen blant annet brann, vannverk, eiendom, helse, samt Politiet og forsvaret stor grad av service når vi er med å selge produkter eller forhandle rammeavtaler knyttet til våre produktgrupper fremover, sier Erlend Lønnum. Tilsvarende vil vi jobbe aktiv for å gi landbruksnæringen organisert i Norges Bondelag og Bonde- og småbrukarlaget, Felleskjøpet og hjelpeorganisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp god service.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser