Sondre Haga vinner 2024 TrialGP of Japan Day 1

GasGas og Sondra Haga har skrevet historie i TrialGP World Championship ved å bli de første til å vinne Trial2-klassen med en elsykkel.

GasGas har skrevet historie i TrialGP World Championship ved å bli den første produsenten til å vinne i Trial2-klassen med en elsykkel. Sondre Haga kjørte sin GasGas’ TXE GP til Trial2-seier på lørdag på TrialGP of Japan. Haga vant åpningsdagen til TrialGP of Japan, holdt på samme Mobility Resort Motegi som det japanske MotoGP, seks poeng foran Electric Motions Gael Chatagno.

Etter sin Trial2 Day 1-seier i Japan sa Sondre: «Dag én var utrolig, jeg følte meg veldig bra hele dagen og gjorde knapt noen feil. Det er utrolig å komme hit og vinne etter så mye arbeid, så jeg er virkelig, veldig glad! Femteplassen for dag to er frustrerende fordi vi var så nær pallen hele dagen. Men totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne helgen, og det gir mye selvtillit at vi kjemper om mesterskapet allerede. Vi vil fortsette å presse på herfra og forhåpentligvis holde oss på toppen resten av sesongen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser