Sondre Haga vant svensk mesterskap i X-Trial

Seieren var i boks før siste seksjon, og finalen endte med at Gekko-Haga fikk 8 prikker mindre enn Petter Bjerlin, som tok andreplassen. Gekko-Haga var den eneste som gjennomførte uten prikker helt til siste seksjon.

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette løpet var et nokså enkelt løp. Følte overskudd helt til den siste veggen, men da hadde jeg allerede vunnet, så det var ikke stress for å komme seg opp, uttaler Sondre i pressemeldingen BIKE har mottatt. 

Det deltok seks deltakere i semifinalen, og fire i finalen. Dette er andre året på rad at Sondre tok førsteplassen i dette mesterskapet.

– Når man vinner en gang, så har man alltid lyst til å vinne igjen. Jeg vil si resultatet var som forventet, men må aldri ta noe på forskudd. Innendørs kan alt skje, det er snakk om millimeter på terrenget. Hvis du gjør en liten feil, så faller du, fortsetter «Gekko» Haga. 

Han har ligget i hardtrening med en av verdens beste trialførere, Adam Raga, siden november, og dette var Sondres første løp med en ny spansk minder. 

– Det funket bra. Jeg var trygg på sykkelen og trygg på minderen, og det var god flyt gjennom hele løpet. Fremover nå skal jeg trene mye, trene hardt, og trene mer enn før frem til neste konkurranse, avslutter han. 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser