Sondre Haga nummer ni i VM-runden

Sondre var den nyeste deltakeren i mesterskapet, og siden han var den ferskeste deltakeren kjørte han seksjonene først av alle utøverne. 

– Det gikk som forventet, og jeg er veldig fornøyd med min egen innsats. Jeg klarte å komme meg gjennom en seksjon og langt i andre seksjon. Det er alltid vanskelig å være førstemann til å kjøre, fordi du ikke får se hva de andre gjør rett eller galt i seksjonene, uttaler Sondre Haga i pressemeldingen BIKE har mottatt. 

Sondre er den første nordmannen til å delta i det prestisjetunge mesterskapet i Spania. De aller beste X-Trial utøverne sto på deltakerlisten, og hele 7 000 tilskuere var til stede under verdensmesterskapet. 

– Det var en utrolig opplevelse, jeg har aldri ha vært så nervøs i hele mitt liv. Det var ufattelig mange mennesker der, og de beste i sporten var til stede. Dette var helt klart en god erfaring å ta med videre. 

Neste runde i verdensmesterskapet kjøres på lørdag, i Granada. Sondre får derfor bare en snau treningsuke før det braker løs igjen. 

– På lørdag kjører jeg ikke først, og det kommer til å hjelpe stort. Jeg skal trene mye innendørs med store kanter, og nå som jeg vet hva mesterskapet innebærer, kommer jeg til å være mye bedre forberedt, avslutter Sondre «Gekko» Haga. 

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser