Sondre “Gekko” Haga skal trene i Spania

– Sykkelen min blir kjørt ned av en annen trialutøver for den første halvannen uken, der jeg kjører med Team Norway, forteller Sondre i teamets pressemelding. – Den siste halvdelen av oppholdet kjører jeg med seniorlandsslaget, og da stiller Top Trial Team med sykkel, som er en del av kontrakten med dem.

Team Norway er et talentutviklingsprogram ledet av NMF, og omfatter seks ulike motorsportsgrener, blant annet trial.

Det har skjedd mye nytt og positivt i det siste for det unge trialtalentet Sondre “Gekko” Haga fra Riska på Hommersåk i Rogaland. 7. november i fjor vant han prisen årets gjennombrudd på Norsk Motorsportforbunds (NMF) motorsportgalla, og på nyåret signerte han en viktig avtale med det internasjonale triallaget Top Trial Team. Dette er et verdensomspennende lag som blant annet sørger for å stille med sykkel og mekaniker til både løp og treninger.

I november ble det også klart at unge Sondre meldte overgang fra det norske juniorlandslaget til seniorlandslaget. Selv føler han at overgangen til seniorlandslaget er et skritt i riktig retning. – Det er fint å kunne strekke seg etter de andre på laget. Nå håper jeg bare å bli tatt ut til å kjøre for landslaget når sesongen begynner, men jeg tror det er innen rekkevidde. Så får jeg håpe at jeg ikke er helt utkjørt etter treningsoppholdet, avslutter han med et smil.

For Sondre «Gekko» Haga starter sesongen første helgen etter påske, og BIKE ønsker det norske talentet lykke til!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser