Sølv til Bølla

Kai Børre Andersen sikret seg sølvmedaljen i Superbike-klassen i Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft da han tok en fjerde- og en annenplass i de to avsluttende løpene på Hockenheim-banen i Tyskland.

– Dette var litt av den dag, men det gikk jo rimelig bra til slutt. Jeg hadde beste kval-tid, og var kanskje overtent foran det første løpet. Jeg gikk opp på bakhjulet i starten i det første løpet og var ikke bedre enn 11. mann ut fra startstreken. Jeg kjørte meg opp til annenplass, men var uheldig med en innbremsing mot slutten og endte på fjerde.

– I det andre løpet holdt jeg hodet kaldt og jeg ledet inntil like før løpet var slutt, men da jeg tok igjen en annen fører med en runde i den siste svingen ble det for trangt, og vi støtte sammen. Min teamkompis Werner Daemen knep seieren, mens jeg gikk i mål som nummer to. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med sesongen. Det er min aller første sesong som superbikefører. Å ta sølvmedaljen i prestisjeklassen i denne tøffe serien er både jeg og Team AlphaTechnik Honda veldig glade for, sier Kai Børre Andersen.

Nå jager han kontrakt for VM Supersport sesongen 2008. Bike kommer tilbake mer mer info om dette når det er noe konkret.

IDM-mester i Superbike ble Martin Bauer fra Østerrike.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser