Sniktitt hos Norton

Bli med på en flytur gjennom Nortons nye anlegg – med drone!

Norton har hatt en turbulent historie opp gjennom hele merkets eksistens, men nå har de satset på premium-markedet. Det er ikke mye offentligheten har fått vite, men vi kan gi deg et innblikk bak kulissene til det 73 000 kvadratmeter store Norton hovedkvarteret og fabrikken ved hjelp av en seriøst dyktig pilot og en FPV-drone utstyrt med et kamera.

Den nye Norton-fabrikken, som åpnet dørene høsten 2021, står for alle merkets britiske aktiviteter, inkludert utvikling og produksjon av Nortons modellserie: Norton Commando 961, V4SV-superbike og den nye V4CR.
Donington Hall, som Norton kalte hjem i de skjebnesvangre Garner-årene, var et virvar av monteringsbukker uten noen reell organisasjon. Den nye basen er et ultramoderne anlegg av våpenkvalitet, med renslighetsnivåer som for operasjonsstuer. I tillegg: Fylt med millioner av pund med høyteknologisk utstyr.
Selv om det er et lite utstillingslokale på forsiden av fabrikken hvor man kan se en rekke ikoniske modeller – hovedsaklig fra Nortons historie – er innsiden av anlegget stengt for publikum. I hvert fall frem til nå.
Flythrough med FPV drone gir deg en titt bak kulissene i den nye fabrikken, hvor du kan få et glimt av alt fra sveisere og poleringsmaskiner som lager rammene, til end-of-line inspeksjonen som hver sykkel må gå gjennom før de slippes ut i verden.

Titt under lakenet, da vel…

Videoen antyder også en sniktitt på en foreløpig ukjent ny modell som er under utvikling. Det er et svært så flyktig glimt, og det er oppriktig talt ikke mye som sees av en sykkel som er dekket av et laken!
Men lakenet er rent og pent, det…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser