Slutt for MC24

Dette er meldingen som ligger ute på MC24.no:

«Etter fire fine år er det på tide å pakke snippesken og dra videre – i alle fall for min del.

Som kjent har det en tendens til å dukke opp overraskelser rundt svingen. I mitt tilfelle en veldig hyggelig overraskelse i form av et jobbtilbud det var veldig lett å takke ja til.

Det betyr at det ikke blir tid til overs til å drive MC24 på en skikkelig måte. Ambisjonene med MC24 har alltid vært litt høyere enn det som har vært praktisk mulig. Å fortsette for halv maskin er ikke aktuelt.

Det er likevel ikke sikkert at det er helt slutt for MC24. Det finnes folk som har lyst til å overta, så ikke slett bokmerket riktig enda. Plutselig er det liv i leiren igjen.

For min egen del betyr det imidlertid at jeg setter kroken på døra her og nå.»

Blir konsulent
MC24 ble i sin tid startet i 2007 av Tor Bjarne Olsson og nevnte Kvadsheim, men det er sistnevnte som den siste tiden har hatt eneansvaret for siden. Paralellt har han også jobbet for NMCUs medlemsblad, Hell for Leather og som konsulent i oljebransjen.

Det er et jobbtilbud i konsulentselskapet Proactima som gjør at Kvadsheim nå velger å slippe MC24-prosjektet helt.

Det er ingen tvil om at MC24 til tider har vært både nesevis, provoserende og en kime til stor irritasjon i Bike-redaksjonen, men det er heller ingen som helst tvil om at vi har hatt godt av konkurransen. Derfor er det heller ingen skadefryd å spore hos oss i dag. Det er et lite marked vi opererer i og vi både forstår og respekterer at Kvadsheim nå prioriterer andre muligheter.

Lykke til med nye prosjekter!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser