Slik leser du Bike digitalt

Det eneste du trenger for å kunne lese Bike digitalt er en konto du kobler abonnementet opp mot. For å lage en slik konto trenger du en e-postadresse, ditt abonnementsnummer og postnummer, samt et passord som du velger selv og så benytter for å logge inn på kontoen. Noter at ovenstående konto ikke er samme konto som her på Bikes hjemmeside.

Les teksten nedenfor for de ulike alternativene; datamaskin, smarttelefon og nettbrett.

Les Bike på din datamaskin
Du klikker på denne linken (eller linken i listen ved siden av). Magasinene leses på en webside som heter Paperton, så du forlater med andre ord Bikes hjemmeside. Lag deretter en konto for MagazineConnect (hvis du ikke allerede har en), og koble så denne opp mot ditt abonnement ved hjelp av kundenummer og postnummer. Det er altså ikke det samme som din konto her på hjemmesiden. Ved å aktivere tjenesten kan du lese alle dine magasiner direkte på pc-en.
For å logge inn neste gang benytter du denne linken. Du kan enten klikke her i teksten eller i boksen ved siden av.

Les magasinet i smarttelefon eller på nettbrett
Last ned appen Bike Norge i Google Play for Android eller App store / Newsstand for iOS. Du kan også klikke her for å laste ned appen – hvis du leser dette på din telefon eller nettbrett. Installer Bike-appen og åpne den.  Du må nå lage en konto der magasinene dine skal lagres. Denne kalles  Magazine Connect og er lett å opprette. Klikk på «Papirabonnent» hvis du er dette, du vil da koble abonnentet til denne kontoen via kundenummer og postnummer. Hygg deg med lesingen. Du vil fra nå av få samtlige magasiner via din konto, uansett om du surfer på pc, mobiltelefon eller nettbrett. Hvis din smartphone er en Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone, beklager vi at vi ikke har noen ren app for disse.

FAQ – Vanlige spørsmål:
Spørsmål: Når jeg prøver å opprette en konto, får jeg en feilmelding. Hvorfor skjer dette?

Svar: Det kan skyldes at abonnementsnummeret eller postnummeret ikke er korrekt utfylt. Hvis du  har opprettet en konto tidligere, kan også abonnementsnummeret og postnummeret være låst opp mot denne kontoen.
Løsning:  Prøv å logge inn med din e-postadresse; hvis det ikke står noen pris på magasinene, er kontoen koblet til.

Spørsmål: Jeg har en konto på Bikes hjemmeside. Kan jeg bruke denne kontoen for å lese magasiner og tester digitalt?
Svar: Nei, for å få tilgang til Bike digitalt, trenger du en spesiell konto. Følg instruksjonene ovenfor for å opprette kontoen.

Spørsmål: Hvordan vet jeg at innloggingen er vellykket?
Svar: Hvis det ikke står noen pris på magasinene, bare Les / Last ned, er du logget inn og abonnementet aktivt.

Spørsmål: Jeg finner ikke det seneste nummeret til tross for at dette er kommet ut, hva skyldes dette?
Svar: I dette tilfellet har ikke appen hentet det seneste magasinet. Plasser en finger på skjermen og dra det øverste bildet nedover. Appen oppdaterer da innholdet, og det nyeste magasinet bør nå komme opp.

Spørsmål: Må jeg alltid logge meg inn?
Svar: Nei, normalt sett bare en gang. Så lenge det står Les / Laste ned på magasinene i appen, er du logget inn.
Support: Send en e-post til vår support-avdeling på adressen support@paperton.com hvis du trenger hjelp. Vi er dessverre ikke døgnbemannet på kundetjeneste, men håper dere har forståelse for en viss ventetid hvis dere sender e-post i løpet av helgen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser