Slik gikk Max Biaggis comeback

Biaggio stilte opp som wild card på Misano, og skal også kjøre i Sepang. Biaggi fikk  trene med superbiken på Misano før racehelgen. Han var faktisk raskest på de første treningene, men resten av feltet fant raskt tempoet, og på kvalen ble han nummer fem.

I det første racet fikk Biaggi det umiddelbart tøft da han i sving nummer tre måtte gå bredt på grunn av Sylvain Guintoli. Biaggi falt bakover i feltet, men klarte å klatre oppover igjen og gå i mål som sjettemann bak Leon Haslam. I det andre racet gikk det desto bedre. Igjen kom han bredt ut i sving nummer tre, men italieneren klarte å holde tempoet til de beste. Det ble enda en sjetteplass, men denne gangen betydelig nærmere vinner Jonathan Rea.

– Det var synd med de første rundene. Når du havner langt bak, blir det alltid vanskelig, uttalte Biaggi etter racet. – Jeg kan fortsatt ikke benytte dekkenes fulle potensial. I midten av racet følte jeg meg rask, men strevde med å komme meg forbi andre og tapte noen tideler per runde. Denne typen comeback er definitivt ikke enkelt, men det var en bra helg sett fra et annet utgangspunkt enn dem som konkurrerer på heltid i mesterskapet. Denne delkonkurransen var en slags innkjøring, og vi kan være svært fornøyd. Neste gang skal vi gjøre bra fra oss.

Neste WSBK-delkonkurranse kjøres som tidligere skrevet på Laguna Seca 19. juli. Så er det Sepang 2. august.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser