Siste sjanse: Vinn gratis tur til Route 66

Har du også en drøm om å kjøre legendariske Route 66 og oppleve lyder, lukter og den ekte biker-følelsen? Da er Bikes Route 66-tur noe for deg.

I samarbeid med verdens største Route 66-arrangør, www.route66usa.info tilbyr vi nå våre lesere å endelig realisere drømmen om å forsere alle veiers mor.

Vinn gratis tur!
Merk av 7. til 23. august i kalenderen allerede nå. Da går nemlig årets fineste USA-eventyr av stabelen i form av en eksklusiv Bike-tur. Vi har fått 25 plasser til rabattert pris og de 25 første som melder seg på Bike-turen får derfor alle en gunstig rabatt, enten i form av «Den originale Route 66 USA jakka + Den store norske Route 66 USA boka» med på kjøpet, eller 1066 kroner i rabatt på turen.

Men det stopper ikke der. Vi lanserer også en konkurranse hvor premien er en gratis tur for en av våre lesere! Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å sende en e-post til post@route66usa.info der du viser at du har lagt ut linken www.route66usa.info på en utvalgt Facebook-gruppe, eller hos en MC-klubb – der du forteller kort hvorfor du ønsker å oppleve Route 66 USA.

Vinneren trekkes ut av en jury bestående av turarrangøren og Bike 10. mars.

Fra Los Angeles til Chicago
Det eneste forbeholdet vi tar er at dere som sender inn e-post må ha mulighet til å reise på Bike-turen. Premien kan nemlig ikke endres til andre datoer og vi ønsker derfor at den heldige vinneren faktisk kan reise. Turen kjøres fra 7. august 2010 til 23. august 2010 og går fra Los Angeles i vest til Chicago i øst.

Turen fylles opp fortløpende og tilbudet om rabattert pris gjelder altså for de 25 første som registrerer seg. Alt du trenger å vite for å melde deg på Bike-turen til Route 66 finner du her (se etter Bike-turen):
Informasjon om bestilling

Ordinær pris på turen er 31 275 kroner. For eventuelle passasjerer koster det 20 275 kroner. Da er alt unntatt mat inkludert i 17 dager, også flyreiser til og fra USA. Dette gjelder også for vinneren av Bikes Route 66-tur.

Alle detaljer om hva som inkluderes finner du her

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser