Sigvartsen Nordisk mester

– Det var utrolig deilig å ta min første seier i klassen Superstock 600, og at jeg med dette i tilegg vant det nordiske mesterskapet som da blir min første mesterskaps-tittel er utrolig godt.

Under regnværet på første kvalifisering lørdag var Thomas den raskeste, hele 1,2 sekunder før Helge Spjeldnes som var nummer to.

Til den andre kvalifisringen senere på dagen kom det lettere vær og banen begynte å tørke. Thomas lå lenge an til raskeste tid også denne kvalifiseringen, men måtte se seg slått med to fattige tusendeler av Caroline Olsen.

Klatret
Thomas fikk ingen god start på det første løpet og kom litt tregt igang. Han var nede på en 6 plass etter to kjørte runder, men klartet raskt opp til en 3.plass, som også ble resultatet i mål.

– Jeg hadde hele løpet tro på at jeg skulle kjøre inn luken jeg hadde til de to i front. Jeg kjørte raskere runder enn de, men midtveis i løpet kjørte vi identiske runder og jeg klarte ikke hente noe mer, jeg gjorde heller noen feil slik at jeg tapte tid til Alf Joranger og Helge Spjeldnes.

Regn
Før det andre løpet skulle kjøres kom regnværet. Thomas fikk en bra start og viste at han var på hugget da han gikk opp i en ledelse allerede ut av den andre svingen.

– Jeg følte meg veldig tygg da jeg så vi skulle kjøre løp i regn. Jeg hadde masse selvtillit etter første kvalifisering da det regnet og viste jeg kunne vinne om jeg kom meg fort opp i tet.

Han skaffet seg fort en luke ned til de andre konkurentene og holdt denne helt inn til målgang. Dermed kunne også Skjetten-gutten notere sin første mesterskapstittel på CVen.

Nå sal det satses
– Nå skal jeg prøve å få kjørt litt før NM-finalien i slutten av september. Ellers vil dagene gå med til fysisk trening og planlegning av neste sesong. Men det var utrolig deilig å kunne notere en bra helg i en sesong jeg kun skulle bruke til å se at kroppen fungerte som den skulle igjen! Neste år er jeg tilbake for fult, for da skal det satses avslutter Skjetten-gutten.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser