Sesongen etter all sannsynlighet over for Stinius Viking

Stinius pådro seg en håndleddsskade under trening på Cartagena i Spania. Han ble operert like etter påske, og prognosene for å kunne være klar til sesongstart var gode. Men slik ble det ikke; han kjørte med store smerter under første NM-runde på Rudskogen. I tillegg havnet han i en uforskyldt krasj som i ettertid har vist å ha forverret håndleddsskaden.

Kan tidligst opereres i august.
Etter kun å ha fått kjørt ett løp i Mo i Rana forrige helg har Stinius vært til ny legeundersøkelse på NIMI (Norsk Idrettsmedisinsk Institutt). Der fikk han beskjed om at en ny operasjon etter all sannsynlighet må til før han kan kjøre mer, men at denne ikke kan gjøres før tidligst i august. I begynnelsen av august skal han til ny kontroll, og hvis situasjonen er uforandret, blir det ny operasjon. Etter operasjonen må han være i ro i 8 til 12 uker, og det ser dermed i skrivende stund ut som sesongen er over.

– Det er utrolig kjipt, men det er sånn iblant. Jeg har kjørt med vondt håndledd siden påsken, men nå sier det stopp, og det går ikke mer. Dessverre. Må bare få takke alle samarbeidspartnere og alle som stiller opp for meg, og håper de vil støtte meg videre til neste sesong. Stor takk til teamet, familien og alle andre som backer meg opp for at jeg skal få det til, uttaler Stinius Viking.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser