Schwantz vender tilbake til Suzuka

500-verdensmester Kevin Schwantz kjørte fjorårets endurance-VM på Suzuka sammen med Yukio Kagayama og Noriyuki Haga. Teamet ble nummer tre, og dette var Schwantz’ første internasjonale pallplass på nesten 20 år. Nå har Yoshimura bekreftet at Schwantz vender tilbake til konkurransen sammen med deres Legend Team. 

Yoshimura fyller 60 år, og feirer bursdagen med et "legendarisk" enduranceteam.  Schwantz skal kjøre sammen med den japanske mesteren Satoshi Tsujimoto. De to konkurrerte sammen på Suzuka allerede i 1986.

– Vi er glad for å kunne meddele at årets Suzuka åttetimers kommer til å være et av de mest minneverdige for Yoshimura Japan. Det er vårt 60 årsjubileum siden Pops Yoshimura startet firmaet i  1954, og vi deltar med et "Legend Team" for å feire racingarven vår, uttaler teamsjef Fujio Yoshimura.

Schwantz, 49, og Tsujimoto, 54, innser at begge må ligge i hardtrening for å klare den store utfordringen. Schwantz har hatt blod på tann siden i fjor.


– Å delta i 2013-utgaven av Suzuka med Team Kagayama minnet meg på hva racing med et suverent team handler om, forteller Schwantz.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser