Schuberth S3 helhjelm leveringsklar

Scuberth S3 – ny helhjelm med lekkert design og mange unike funksjoner

Schuberth S3 er nyeste generasjon sports-touring helhjelm og godkjent i henhold til den nye ECE-R 22.06 hjelmstandarden. Dette betyr at Schuberth S3 møter de strengeste krav til kollisjonstester og sørger for maksimal sikkerhet samtidig som S3 gir deg den beste komforten.
Schuberth begynte utviklingen av sports touring helhjelmer på midten av 1970 tallet & siden lanseringen av «Integral» i 1976 har Schubert utrettelig fortsatt utviklingen av helhjelmer, en jutvikling som når et foreløpig høydepunkt med S3
Schuberths nye helhjelm introduserer «S.R.S.» Schuberth Rescue System hvor sideputene i hjelmen kan trekkes ut for å minimere trykk og belastning på hode og nakke
ved en ulykke hvor hjelmen må taes av så skånsomt som mulig.
Schuberth har egen vindtunnel for å optimalisere fasong på hjelmskall, ventilasjon, visirer etc for å oppnå høy stabilitet i fart og lavt støynivå. Det nye interiøret har vært utsatt for samme testregime, og dette har gjort det mulig å oppnå det lave støynivået målt til 85Dba i 100km/t på en naken mc i vindtunnel.

Ny justerbare hakeventil og ny stor utluftingsventil bak sørger for utmerket ventilasjon sammen med den justerbare toppventilen. Detaljer i interiøret gjør det mulig å justere hvor mye luft man skal få direkte mot hodet og hvor mye som skal sirkulere mellom innredningen og innerskallet.
Interiøret består av 4 ulike deler hvor man kan velge tykkelse uavhengig av de andre delene. Ved å bytte ulike deler av interiøret vil man kunne få en individuelt tilpasset hjelm som sitter akkurat slik brukeren ønsker. Flest valgmuligheter får man på størrelsene M/L/XL.
Schuberth S3 er godkjent i henhold til den nye sikkerhetsstandarden for hjelm, ECE-R 22.06.
Som alle andre Schuberth hjelmer så har S3 selvsagt Anti Roll Off System (A.R.O.S.) som sørger for at hjelmen holder seg på riktig sted ved en eventuell ulykke. Sammenlignet med tidligere modeller fra Schuberth er hakestroppen flyttet litt fram for å gi bedre komfort.

Schuberth S3 er forberedt for montering av intercom. Høyttalere, mikrofon, antenner og ledningsnett er montert i hjelmen fra fabrikk. Den nye intercom modulen SC2 klikkes enkelt på plass. SC2 har samme elektronikk som Senas toppmodell 50S. Dette gir fordeler som HD høyttalere, Mesh 2.0, Bluetooth versjon 5.0, lading via USB-C, direkte tilgang på assistentsystemer som Siri og Google assistant og utbredt talestyring av selve intercomenheten.

Åpningen på visiret justeres i klart markerte trinn. Schuberth S3 leveres med Pinlock 120 film montert for best mulig sikt under alle forhold. Det integrerte solvisiret betjenes enkelt med hendelen på venstre side av hjelmen, og solvisiret i S3 har bredere synsfelt enn tidligere modeller.

Veil kr 7495,- for grafikk, 6495,- for ensfarget
Norsk importør: Spare Parts Service AS

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser