Sam Love satser hardt på Rudskogen

Sam forteller i sin pressemelding at Våler er den banen han syns er vanskeligst å kjøre på i Norge. Dermed trodde han på forhånd at første NM-helg kunne bli krevende. Pinselørdagen startet med kval, der han presset hardt for å få pole position. Dette klarte han foran Henning Flathaug, og det ga ham en boost foran søndagens to race.

Det var kjølig på søndagen, og dermed litt dårligere grep. Det første racet varte bare en runde før det ble rødflagg og omstart. Sam roser imidlertid Metzeler-dekkene som gjorde at han følte seg komfortabel i salen til tross for forholdene.

I omstarten tok Flathaug ledelsen inn i første sving, og Sam hengte seg på i to runder før han kom seg forbi. Etter det ga han jernet til ledelsen føltes komfortabel og han kunne kjøre inn til seier i årets første NM-race.

I det andre racet ledet han inn i første sving, og nok en gang opparbeidet han seg en luke før han kjørte over mållinjen til dobbeltseieren.

Sam lover nå å jobbe hardt for fortsatt å inneha sammenlagtledelsen i Superstock 600-klassen når Rudskogen-helgen er over.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser