Ruger fortsatt på andreplassen

Pål Anders Ullevålseter ble nummer åtte på tirsdagens etappe av Rally Dakar, men beholder andreplassen knepent. Marc Coma vant etappen.

– Selv om jeg klarte å beholde andreplassen sammenlagt også etter dagens etappe, så ser jeg at både Rodrigues og Lopez har store muligheter til å kjøre forbi meg fremover, men de skal selvsagt få real kamp. Pallplassen skal jeg kjempe skikkelig for, helt til siste dag, sier Ullevålseter til tv2sporten.no

Etappen ble kjørt på mye stein og grus, og var særdeles svingete og glatt. Til tross for 8. plassen var Ullevålseter likevel fornøyd med egen innsats.

– Det gikk ikke bra nok med kjøringen i dag. Jeg ga alt, og er faktisk fornøyd meg egen innsats. Samtidig skulle jeg ønske at jeg klarte å dra på mer. Det klarte jeg ikke på det underlaget vi kjørte på, sier Ullevålseter, og fortsetter:

– Det var glatt, mye stein og skarpe svinger omrent hver 40. meter. En gang var jeg på kanten av et stup. Da gjelder det å bruke hodet, og ikke bare gassen, avslutter Ullevålseter til TV 2.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser