Rudskogen Motorfestival til helgen

Ole Bjørn Plassen er allerede norsk mester i Superbike, men kampen om andre- og tredjeplassen er fortsatt åpen. Det kjøres race både lørdag og søndag, med start 13.10 begge dager.
I år kan festivalen blant mye annet by på besøk av tidligere formel 1-fører, Mark Webber, som skal kjøre oppvisning med en Porsche. 

Verdens raskeste Jetbil, FireForce 3, kommer også til festivalen. Denne bilen kan komme opp i en fart på over 550 kilometer i timen, og yter oppimot 10 000 Hk. Det blir også kjørt NM-runder i GT-klassene i bil, samt NM i historisk racing. I tillegg blir det NM-runder i Shortcar.

Det blir også mange oppvisninger. Blant annet skal flere av de fremste drifterne kjøre show. Det kommer en NASCAR som skal kjøre oppvisning. Det blir en stor utstilling i depoet med nye og gamle motorsportbiler, AMCAR og andre Supercars. Vinnerbilen fra LeMans i 2016, en Porsche 919 Hybrid No2, blir utstilt. Og det er ikke bare på banen det blir oppvisning, for oppe i lufta får man oppleve flyshow og helikoptershow begge dager. 

For komplett program med mer, klikk deg inn her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser