Rudskogen Grand Prix – første løp i NESS-serien

Enduro-løpene i regi av NESS er heftige greier og vel verd å se

Første løp av NESS-serien av stabelen, Rudskogen Grand Prix, gikk av stabelen 11.mai
Over 130 førere, store og små hadde møtt opp for å delta i årets første NESS-løp og
Rudskogen viste seg fra sin beste side, med strålende sol og utmerkede løypeforhold.
Alt var lagt til rette fra arrangørens side (Borg MC klubb) for at deltakerne skulle få oppleve et gledelig og minneverdig løp. Allerede dagen før løpet startet det med felles «track-walk» med tips & triks fra erfarne endurofører Kenneth Bang, felles grilling

  Dagen startet med barneløp 50cc og 65cc, så fulgte ungdomsløp, rekruttklasse og etterhvert hovedløpet.
  Alt for at førere i alle aldre og nivå skal ha en klasse og utfordringer som passer dem. Nytt av året er egen el-motorsykkel klasse, og egen adventure klasse. El-sykler hører med i tiden vi lever i og NESS ønsker at vi skal se en stor tilvekst av også elektriske sykler i løypene. Adventure sykler er det nye «ekstremenduro» globalt, dette er store og tunge sykler som gjør at bare det blir en utfordring i seg selv som er kjempe spennende! Vi oppfordrer så mange El og Adventure syklister som mulig til å melde seg på i NESS løpene som kommer.

  Rudskogen anlegget er utrolig flott, her får førerene prøve seg på skogsveier, stier, fjell, crossbane, «ekstrempark» og mange fine snarveier. Alle vanskelige elementer har et enklere alternativspor som koster litt mer tid å bruke, men på denne måten får vi alle gjennom.

  Dagen gikk utrolig fort, og det var bare smilende ansikter å se både før, under og etter løpene.
  Vi gleder oss allerede til neste års Rudskogen, men nå ser vi fremover og forbereder oss til NESS 2 – Tiurleiken Enduro, sommerens vakreste Enduroeventyr den 17. August. NESS ønsker spesielt å rette en stor takk til arrangørklubben og alle funksjonærer og frivillige, uten dere er det umulig å lage enduroglede til folket, tusen takk!

  NESS-TV episoden fra NESS 1 – Rudskogen Grand Prix kommer om 1-2 ukers tid.
  I mellomtiden kan man ta en titt på pre-race showet fra Rudskogen som gikk på luften dagen før løpet:
  https://www.youtube.com/watch?v=rHJnEoE08kE&t=2s&ab_channel=Werideness 

  Annons

  Annons

  Sist nummer

  Annonser