Rudskogen-finansieringen på plass

Til våren starter utbedringene på Rudskogen Motorpark slik at banen blir godkjent for løp og trening i roadracing i 2012. Og målsettingen er å ferdigstille arbeidet i T3 innen 15. april.
– Vi har jobbet intenst gjennom høsten for å finne midler til utbedringene som NMFs banegodkjenner krever for roadracing på Rudskogen Motorpark. Finansieringen av dette prosjektet er nå i orden, og vi ser frem i mot å få jobben gjort, sier daglig leder i Rakkestad Motorpark, Per Sunde og legger til.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid med begge forbundene (NMF og NBF) for å bedre sikkerheten på Rudskogen for både bil og MC, sier han.

Større avstand
NMF og det internasjonale motorsportforbundet FIM utarbeidet i høst en plan for endringene som vil gi økt sikkerhet for førerne på Rudskogen. Planen går i hovedsak ut på å skape større avstand mellom bane og autovern ved inngangen til T3. Deler av finansieringen av utbredelsen kommer via spillemidler fra Kulturdepartementet (KUD)

Rakkestad Motorpark er nå i gang med å prosjektere arbeidet og skal finne en entreprenør som kan utføre arbeidet. Løpende oppdatering om fremdriften vil legges ut på deres hjemmeside www.rudskogen.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser