Royal Enfield Meteor 350 – ny bysykkel fra India

Royal Enfield Meteor 350 – retro med litt moderne teknologi

Meteorer er som kjent steinklumper som tidvis kommer ned gjennom atmosfæren i ekstrem fart og forårsaker store skader der de treffer. Dette er egenskaper den nye Royal Enfield Meteor 350 heldigvis ikke er i besittelse av – tvert i mot: Den er moderat av både vesen, utseende og sannsynligvis pris. Sykkelen er et resultat av samarbeid mellom RE’s utviklingsavdeling i England og fabrikken i India og jada, den kommer til Europa også.
Selv om designet er sterkt retro har sykkelen allikevel en god del moderne artigheter: TFT instrument, Bluetooth connectivity, LED kjørelys og baklys, 2 kanal ABS og Euro 5 motor kompenserer litt for de 20 hestene og 27 Newtonmeterne som hentes ut av den 349 ccm store endunkeren. Som sagt – ingen meteor i ordets verste betydning.

Og her er den i fargen Supernova Brown……

Men – som rimelig, hyggelig, letthåndterlig og sjarmerende bysykkel kan den faktisk ha noe for seg. Om den kommer til Norge? Vet ikke – det eneste vi vet er at den kommer til Europa.
Og forresten – det er ikke bare modellnavnet som har noe himmelsk over seg – fargene sykkelen leveres i følger pent opp: Fireball Yellow, Fireball Red, Stellar Red Metallic, Stellar Black Matte, Stellar Blue Metallic, Supernova Brown og Supernova Blue.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser