Royal Enfield fremskynder dato for elektrisk satsing

Nei – dette er ikke RE’s nye el-sykkel, men den eksisterende Scram. Men eldrift kommer i 2025, lover fabrikken

Royal Enfield har bestemt seg for å øke ambisjonene i et marked som har begynner å få framdrift. Fabrikken har vært en av de mest verbale når det gjelder elektrisk framdrift, men hadde planlagt å vente til 2026 med lansering av produkter. Nå har imidlertid veksten i el-mobilitet ført til at RE framskynder datoen med ett år – til 2025.
RE-sjef B Govindarajan sier: «DE siste 6-8 månedene har vi investert å lage fysisk infrastruktur med tanke på produksjon av elektriske kjøretøy, i tillegg til andre forberedelser. Vi har også ansatt dyktige medarbeidere innen feltet ved våre teknologisentre i India og England. Totalt sett har vi fokusert intenst på segmentet eldrift av motorsykkel».
Elektriske motoriserte tohjulinger utgjør bare en brøkdel av markedet i India – verdens største når det gjelder totalt antall solgte – men det er i sterk utvikling og flere aktører har meldt seg på. Det blir spennende å se hva et selskap som Royal Enfield, med enorme økonomiske ressurser i ryggen, kan få til på sektoren.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser