Rossi kjører med Petter Solberg!

Det er Verdens Gang som melder at Valentino Rossi vil besøke Skandinavia denne helgen. At Rossi liker rally er ingen hemmelighet. Ikke heller at han er kompis med Petter Solberg som kjører Subaru i Rally VM.

VG-nett skriver på sine sider at Valentino Rossi skal følge med Petter Solberg og Subaru WRC til teamets forsesongtester i de «värmländska skogarna», like over grensen fra Kongsvinger. Sannsynligvis skal han sitte på med Solberg, men kjenner vi Rossi rett, nøyer han seg ikke med å spille annenfiolin!

– Rally har alltid vært en av mine lidenskaper og jeg foretrekker rally framfor F1, har Rossi tidligere sagt i et intervju til Moto GP-hjemmesiden.

– F1 har en utrolig profesjonell atmosfære, men er litt mer steril og distansert. I et rallydepot kan du se hvordan mekanikerne sliter under stoppene og det er morsomt å se på live.

Så sent som 12. desember var han på plass bak rattet på en Toyota Corolla WRC – altså en fullblods rallybil. Det skjedde under messen i Bologna. Rossi var ikke helt heldig, og krasjet med Marcus Grönholm… Dette kan du lese mer om på www.motogp.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser