Rossi igjen

Seieren var Rossis niende for sesongen og mannen bare beviser at sulten på suksess ikke har avtatt.

Løpet på Sepang handlet grovt sett om to mann, nevnte Rossi og Dani Pedrosa. De to stakk tidlig fra de andre og på den tiende runden tok italieneren over ledelsen. Den beholdt han helt til han så det svart- og hvitrutede flagget. Rossi har nå forøvrig åtte pallplasser på rad i MotoGP.

Tredjeplassen i søndagens løp knep rookie Andrea Dovizioso etter en nervepirrende duell med Nicky Hayden. Hyggelig for førstnevnte, for dette var aller første gang Dovizioso stod på pallen i den tyngste klassen.

Litt lenger ned på lista havnet fjorårsvinner Casey Stoner. Sjetteplass var i utgangspunktet ikke noe å juble uhemmet over, men det var nok til å sikre ham andreplassen sammenlagt. Dermed spørs det om ikke godeste Stoner likevel unnet seg en ekstra Fosters utpå kvelden. Australienerens andreplass betyr også at den lille spanjolen Pedrosa må ta til takke med bronsemedaljen i år.

Nå gjenstår det ett løp av årets MotoGP-sesong, på Valencia om en snau uke. Der skal også vårt norske talent Sturla Borch Fagerhaug i aksjon. Ikke i MotoGP, men i Red Bull MotoGP Rookies Cup hvor han skal forsvare seieren han tok i den transatlantiske duellen mellom Europa og USA.

Bike gir deg full oppdatering mandag om en uke

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser