Rooneys sykkel kan bli din

Manchester United-stjernen Wayne Rooney har åpenbart flere strenger å spille på enn å sikre laget sitt nye pokaler. Bike har tidligere rapportert om designprosjektet hvor Rooney hadde en eller flere fingre med i prosessen, men nå er sykkelen auksjonsklar.

Sluttprosjektet er en spesialdesignet modell med navnet WR10 fra det danske merket Lauge Jensen. Alle syklene fra denne produsenten kommer riktignok spesialdesignet, men Rooneys sykkel kjennetegnes av en signert United-drakt på tanken, et bilde av storscoreren på bakskjermen og 21 diamanter på girsjalte-akslingen. Designerspiren selv sies å være fornøyd med resultatet.


Inspirert av eventyrmål
Sykkelen designet var inspirert av brassesparket mot Manchester City forrige sesong, et mål som har blitt beskrevet med ord som teknisk perfeksjon, kraftfullt og vakkert.

Det er derfor grunn til å tro at også sykkelen skal oppfylle disse adjektivene. Uansett, sykkelen forventes å gå for mellom 40 000 og 60 000 pund når den auksjoneres av Bonhams Auction i slutten av februar.

Har du lyst på WR10?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser