Robin (18) vant Kawaen!

Hvem andre enn Robin kan best beskrive følelsen av å være vinneren av en av årets råeste motorsykler. Her er hans egne ord:

Først av alt: HAHAHAHAHA! Jeg vant sykkelen! Kawa’n er min! Det er jeg som sitter med nøkkelen til en helt ny ZX-6R i lomma. Det var jeg som fikk høre den herlige trønderstemmen til Eskil si «Jeg har en litt hyggelig nyhet til deg, det er du som har vunnet sykkelen»…

…Merkelig hvordan beina nærmest svikter under meg! Jeg skalv. Et eldorado av følelser skyldte over meg. Jeg tror ikke jeg ropte, men rolig var jeg ikke. Jeg tror egentlig summen av alle følelsene ble i de første sekundene til en tung stillhet. Hva skal man si? Drømmen har gått i oppfyllelse, det er en gave jeg aldri hadde våget håpe på.

Det var at først etter telefonsamtalen var over realiteten begynte å gripe meg. Det som var så uvirkelig skulle faktisk skje i praksis. Jeg måtte komme meg til Oslo for å ta bilder og bli intervjuet. Jeg skulle få en helt ny Kawasaki ZX-6R!

Tirsdag da Bike ringte var jeg i Stryn, på MC-tur med 3 venner. Turen planlagt et år i forveien. Det skulle «snø oppover» før vi avbrøt turen, dette havner forøvrig i samme kategori, men det ble altså en noe kortere tur en planlagt. Vi pakket sakene og dro først mot Bergen, vi overnattet hos en god venn av meg i Samnanger og derfra dro jeg hjemover på onsdag. Det er kanskje unødvendig å si at jeg svevde på skyer. På torsdag møtte jeg opp på MC-Oslo og det ble en liten photo-session. Deretter fikk jeg litt praktiske opplysninger vedrørende overleveringen av sykkelen.

Det gjensto bare et problem, hvordan i all verden skal ung gutt få forsikret en slik sykkel? Som min mor sa det «når jeg snakket med IF virket det nærmest som om han skulle kjøre rundt på ei lik-kiste, det er ikke om, men NÅR det skjer noe». Etter en del syke tilbud i 80 000kr klassen fikk vi til slutt et skikkelig tilbud fra Vesta. Sykkelen var endelig klar for å hentes!

Jeg og en venn dro tidlig til Arendal for å få utlevert sykkelen hos Norsk Motor Import. Turen hjem fra Arendal ble en våt, men allikevel behagelig affære. Dette var virkelig en god sykkel!

Turen vi hadde planlagt før vi avbrøt hadde siste destinasjon Kr.sand. Dagen etter sykkelen var hentet satte jeg kursen fra Sandefjord mot Kr.sand. Jeg møtte Magnus i Treungen og vi kjørte en litt «alternativ rute» til Kr.sand. Turen var herved fullført. Det var deilig å føle at jeg fikk avsluttet turen, på ny sykkel til og med!

Kawa’n er større og tyngre enn hva jeg er vant til, men jeg skal klare å leve med det, totalt sett er den helt nydelig å kjøre! Bremsene har godt bitt og chassis er stabilt. Jeg har ikke fått kjørt så veldig mye med den enda, men det nærmer seg 100mil. Jeg koser meg som en liten unge på julaften hver gang jeg setter meg på sykkelen. Man kan si at jeg har fått et helt nytt forhold til fargen grønn.

Dette er virkelig mer enn jeg kunne drømt om, vil bare sende en takk til Bike og ønske alle abonnenter lykke til i neste års konkurranse! Håper jeg møter på flere av dere langs veien! God sommer.

– Robin Olafsen

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser