Resten av MotoGP- og WSBK-sesongen

I MotoGP skal det kjøres i Japan 21. oktober, i Australia søndagen etter, så i Malaysia 4. november, og til slutt går finaleracet i Valencia 18. november.

Marc Marquez har nå 271 poeng, og leder med 77 på Andrea Dovizioso, som har 194. Med andre ord har fortsatt sistnevnte en teoretisk sjanse til å stikke av med seieren i sammendraget. Og Valentino Rossi kan i teorien avansere en plass siden han ligger 22 poeng bak Dovizioso.

I World Superbike er det også fire race som gjenstår, fordelt over to helger. Denne helgen kjøres det i Argentina, mens det hele avsluttes i Qatar 25.-27. oktober – merk at her kjøres det race fredag og lørdag.

Jonathan Rea har 470 poeng og kan i teorien la være å kjøre mer i år, mens det fortsatt er spenning om de to andre pallplassene. Chaz Davies har 335 poeng, Michael van der Mark ligger på 309, mens Tom Sykes har skaffet seg 273 poeng så langt i år.

Det er verdt å merke seg at med unntak av Valencia kjøres samtlige race på andre tider av døgnet enn det vanlige, så sjekk tidsplanene på www.motogp.com og www.worldsbk.com hvis du vil se alt direkte.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser