Rekordstor messe

Bike har allerede booket inn 50 kvadratmeter i den nye messehallen ved Lillestrøm. Men vi blir ikke alene. Og selv om vi er Norges største motorsykkelblad blir vi ikke størst på messen.

Honda, Triumph, Yamaha, Suzuki, Aprilia, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, BMW, Ducati og alle de store er naturligvis på plass. Det betyr at du kan se nærmere på nyheter som Triumph Rocket III (med sin 2,3 liter store motor!), highsporterne YZF R1, CBR1000RR og ZX-10R. Modeller som garantert vil gi flere besøkende sikkel i munnvikene…

Arrangørene har også lagt opp til fart og moro under messen. Blant annet skal Ailo Gaup og Øystein Kjørstad sørge for å sette fart på sakene med sine spektakulære triks. De to FMX-kjørerne skal holde hele åtte show for publikum. For de yngste blir det minicross med Gjermund Frostad som instruktør.

Med andre ord; det bør være noe for enhver smak på vinterens messe. Messen åpner fredag klokken 12 og stenger dørene søndag klokken 18. Prisen for å slippe inn er en hundrings for voksne og halvparten for barn.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser