Rekordstor forhåndspåmelding til MC-treff på Voss

– Selv om navnet tilsier at det er et Harley-treff, ønsker vi et mangfold av folk og motorsykkelmerker. Treffet er åpent for alle, både med og uten sykkel, forteller arrangementets sjef Espen Lid.

Det er HOG Bergen Chapter som står bak treffet, og hele 86 frivillige medlemmer stiller opp for å få avviklet det på best mulig vis.

Samarbeider med Esktremsportveko
Scandinavian Harley Days skal bruke samme rigg som Ekstremsportveko uken før, og flere av aktørene har meldt seg som rådgivere og koordinatorer under Scandinavian Harley Days.

– Vi har plass til rundt 3000 mennesker under tak med den riggen vi leier, forteller Espen Lid.

Det er ikke bare området fra Ekstremsportveko som benyttes, men flere aktiviteter som tandemhopping, paragliding, rafting, elvebrett og vindtunnel kan forhåndsbookes via nettsiden www.scandinavianharleydays.com.

– De som kommer får tilbud om aktiviteter de kanskje aldri i livet har prøvd. I tillegg blir det selvsagt underholdning på kveldene, konkurranser og sykkelutstilling, fortsetter Lid. – Og siden det er på Voss, så blir det vel noe som kommer ned fra himmelen på selve åpningsshowet.

Internasjonal deltakelse
Det er mange ikke-skandinavere som er påmeldt. Italienerne har vist stor interesse, og i tillegg er det påmeldte fra både Tyskland, Belgia, Nederland, Ukraina og Russland.

– Voss er jo et spesielt sted, og jeg tror at våre planlagte kjøreturer langs de spektakulære veiene og naturskjønne omgivelsene trigger de utenlandske gjestene mest. Og ikke minst selve kjøreturen til Voss, forteller Espen Lid.

– Det har nok også hjulpet at promoteringsvideoen om Scandinavian Harley Days har hatt mange visninger via Facebook i løpet av et år. Om Voss blir en suksess, er vi ikke fremmede for å arrangere tilsvarende treff igjen i fremtiden, avslutter Lid.

www.scandinavianharleydays.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser