Rekordmange vil vinne ny Kawa

Det er fortsatt noen dager igjen til den store trekningen skal foretas, men vi må innrømme vi allerede har vært og smuglest litt på bidragene deres.

Alt fra «fordi jeg fortjener det», «fordi jeg aldri har vunnet noe i hele mitt liv», «fordi jeg er en trofast abonnent», «den hadde passet fint til neste års tur», «jeg vil kjøre, ikke skru», «økonomien tilsier ikke sykkelkjøp», «for husfredens skyld», «fordi jeg kler kawagrønt», «fordi Bike er best» til «jeg vil overraske dama mi med ny sykkel».

Kreativiteten er som vanslig på topp når dere lesere er i fri utfoldelse, og det er ingen hemmelighet at undertegnede allerede er sliten i kjaken etter mye humring.

Svar riktig!
Langt viktigere enn en god grunn er det derimot at dere må har svart riktig på alle spørsmålene for å vinne. Det er dessverre noen der ute som tippet at ZX-6R har 12 hk og at Bikeredaksjonen ligger i Vardø. Noe den altså ikke gjør… Dumt å ryke på noe slikt.

Vi gleder oss til å ta den deilige telefonen til en forhåpentligvis lykkelig motorsyklist når den tid kommer!

Skulle du av en eller annen grunn ikke ha mottat skjemaet, må du snarest sende meg en mail på eskil@bike.no så fikser vi det.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser