Rekordbesøk på MC-messen

Rekord besøk på messen og mye fint å se på. Våren er tid for drømmer…

Da dørene ble låst og lysene slukket på MC-messen hos Nova Spektrum søndag kveld, kunne arrangørene notere seg for ny besøksrekord. 25.646 MC-entusiaster var innom landets største MC-mønstring i helgen. Forrige bestenotering, fra 2019, var 24.194 besøkende. Det tilsvarer en oppgangen på 6 prosent.

«Klart jeg er fornøyd med det», gliser messegeneral Per Sårheim bredt. «For arrangørene, Nova Spektrum og Motorsykkelimportørenes Forening, var det på forhånd ikke gitt at oppslutningen skulle bli så høy. Håpet var der, men man våget egentlig ikke våget å tro på det før både fredagen og lørdagens besøkstall antydet ny rekord.»

«Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring, og vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som det viktigste samlingspunktet for MC-folket», slår Sårheim fast. Han tror også at MC-entusiastene har lengtet etter å samles igjen, siden det ikke var mulig å arrangere noen messer under pandemien.

«Jeg må understreke hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at vi har fått et så godt resultat. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter messen blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig», avslutter Per Sårheim.

Mandag morgen starter han planleggingen av MC-messen i 2025.

    Annons

    Annons

    Sist nummer

    Annonser