Refset Bike og Bike-forumet

Den siste tiden har NMF vært i søkelyset i flere medier og stadig nye saker dukker opp. NMF har ved flere anledninger måtte svare for hvordan de organiserer, drifter og disponerer sin tid, i tillegg til penger. Dette har tydeligvis blitt en stor verkebyll for NMF sin administrasjon og frivillige, og presidenten følte et stort behov for å slå ned på dette i sin velkomsttale til alle fremmøtte på årets konferanse.

-Lei av mediemaset
-Nå er jeg lei av dette maset fra medier og forumtroll, vi kjører kun etter de planer og budsjetter som er satt og finner oss ikke i å bli satt i et slikt dårlig lys, sa Roy Øwre til forsamlingen.

Han sa videre at forsamlingen måtte tenke seg om før de uttalte seg, og at han var lei av de som stadig måtte si noe negativt om egen sport i nettforum.
– Det er viktig å huske på at dere setter sporten i et dårlig lys og at dette vil ramme oss i forhold til sponsorer og støtte fra hold vi er avhengig av å få støtte fra.

Ikke grunnlag for sakene
Øwre sa også at forumtrollene fant på en hel del med saker som ikke henger sammen med virkeligheten. Og at mediene kjører saker de ikke har grunnlag for.

– Vi jobber frivillig for dere og gjør alt vi kan for å bidra til sporten, dere bør vise oss respekt og ikke tråkke på oss slik dere gjør nå, vi blir demotivert sa en tydelig frustrert president til de fremmøte.

Som å bli bedt om å holde kjeft
Bikes utsendte på konferansen, Joyce Christine Øksenholt, kommenterer følgende om dagens utbasunering fra NMF-presidenten:
– Det oppleves som meget spesielt for oss som sitter i salen at presidenten bruker av sin tid til å kjefte på forsamlingen som er med å stille spørsmålstegn rundt bruk av midler og til NMF totalt. Flere i salen snakket ute i pausen om at de følte at de rett og slett hadde blitt bedt å holde kjeft. Er det ikke slik at vi bor i et fritt land hvor ytringsfrihet er en viktig del av vår samfunnsoppbygning?

Når det gjelder at de alle jobber frivillig må vi huske på at alle i NMF-administrasjonen får betalt for den jobben de gjør, og bør ikke miste motivasjonen når det blir stilt spørsmål rundt dette. Presidenten har også betalt for den jobben han gjør.
– Vi som jobber på klubbnivå og bruker av vår frivillige tid føler vi har rett til å stille spørsmål. Og dersom NMF ikke har noe å skjule er det vel heller ingen grunn til å bli sint?

På linkene under finner du sakene som har gjort at ledelsen i NMF raser. Hva mener du? Er Bike kun ute etter å sette NMf i et dårlig lys?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser