Raskeste nordmann på Isle of Man?

Erik Kjuus endte som nummer 38 av 66 i onsdagens løp. Han skriver at han gjerne skulle ha kjørt fortere; det ble bare 112,5 mph som bestetid. En del gulflaggsoner var med på å redusere farten. Men legger man sammen de beste sektortidene, kommer man opp i 114 mph.

I går var det duket for Senior Manx GP. Sykkelen var gjennomgått og hadde fått nye dekk. Løpet startet ifølge Erik dårlig, og etter to runder følte han at han ikke hadde prestert optimalt. Pit stop-en gikk helt fint, men han bommet totalt inn i quarterbridge og måtte ta en liten omvei der, usikker på hvor mye tid dette hadde kostet. Men på siste runde ble det bedre.

Han følte etter målflagg at løpet hadde gått dårligere enn det på onsdag, men resultatlisten viste at Erik var blitt nummer 30. Og enda bedre – at besterunden var på 116,16 mph. Hadde han holdt samme farten på hver runde, ville topp 15 vært innenfor rekkevidde.

Erik sitter fortsatt igjen med en følelse av at han ikke tøyer grensene helt, men har mye mer å gå på. Siden dette lover så godt, skal han nå bruke de nærmeste par månedene på å tenke over fremtidige planer, og i skrivende stund funderer Erik på om han nå er raskeste nordmann på Isle of Man.

Det er mange nordmenn som pleier å ta turen til øya, og Erik setter stor pris på besøk i depotet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser