Race of Champions by Mike Luff

Da mannen som har gjort mest ikke bare for svensk motorsykkelracing, men for hele Norden, ringte og spurte om jeg ville delta i Race of Champions, var det en selvfølge å takke ja.

Jeg vil herved takke Mike Luff på Gelleråsen i Karlskoga for Race of Champions. Og ikke minst for alt han har gjort for nordisk roadracing gjennom årene. 

Det var takket være Scandinavian Open at jeg selv falt pladask for denne vidunderlige sporten, og siden 1998 har den vært en stor del av livet mitt!

Og takket være Scandinavian Open har jeg fått venner for livet som alltid vil være i hjertet mitt. Venner som jeg har kjempet mot på baner i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Iblant med gråten i halsen etter et dårlig resultat, og innimellom glad som en lerke etter en fin pallplass.

Mike, du eide den beste roadracing-serien, Scandinavian Open, der de ypperste førerne fra alle de nordiske landene kjempet mot hverandre. Atmosfæren på banen var fantastisk, og det samme gjaldt depotet. Det gikk nesten an å ta og føle på stemningen. Kan ikke huske et eneste tilfelle da det var bråk eller aggressiv stemning i depotet.

Det var også trivelig å treffe Hakki Maikola igjen. Jeg kommer aldri til å glemme hans sjenerøsitet i Finland da jeg krasjet kraftig i Superbike-klassen i 2004. Vi kjempet om samme tittel, men likevel var du den første personen som hjalp meg med å få sammen Suzukien igjen slik at jeg kunne kjøre racet på Alastaro. Det var fantastisk fint gjort!

Lykke til, Mike, med alt du foretar deg fremover, og en stor takk for alt du har gjort for nordisk roadracing!

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser