Rå opphenting!

Andersen kjører NM supermotard når han er hjemme i Norge og ikke kjører det åpne tyske mesterskapet i supersport. Og det ser ikke ut til at noen klarer å stoppe 30-åringen. Under lørdagens finale vant han overlegent, og hadde i praksis dermed allerede sikret seg NM-gullet.

Han hadde imidlertid maksimal utflaks under søndagens to kval. I det første ble det punktering og siste plass. I det andre startet han helt bakerst, ga bånn gass fra start og ble nedkjørt i den første svingen. Dermed måtte han starte helt bakerst også i finalen.

Etter å ha plukket opp 17 førere, var det bare den svenske mesteren Ola Eifrem som lå foran. «Bølla» måtte nøye seg med andreplassen, men det er ingen tvil om hvem som hadde vunnet dersom det hadde vært en runde til. Andersen kjørte de siste rundene hle tre sekunder raskere enn sin egen rundepers…

I september får Kai Børre en hektisk periode med race tre helger på rad. 4. september går neste løp i Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft, 11. september er skal han kjøre VM-løp i Supersport 600 på Eurospeedway Lausitz og 18 september er det klart for årets nest siste race i IDM. Finalen i IDM kjøres på Hockenheim 2. oktober.