Priskupp på depottelt fra XL Moto

XL Motos depottelt i basisutførelse

Annonse
Akkurat nå har XL Moto tilbud på sine populære depottelt. Det høres nesten ut til å være for godt til å være sant, men prisen på 699,- er faktisk riktig og kampanjen varer fram til 24 april.
For den ekstremt hyggelige prisen får du et telt som enkelt kan settes opp av en person. Teltet er ikke bare billig – det er også stabilt og med skikkelig kvalitetsfølelse i duk og låser.

XL Motos depottelt komplett med sidevegger

Legg til et par hundrelapper så får du med tre vegger som gjør at du kan lukke deg og redskapen inne – beskyttet fra vanskelig aprilvær på første banedag.
Hvis du leter litt blant tilbehøret vil du oppdage at du også bygge din egen lille teltleir med en ekstra stor takduk (6×3 meter som gir 2 basisenheter), sammenleggbare bord og gode campingstoler. Videre finnes det praktiske sandsekker til å feste nederst på teltbenene for å hindre at teltet blåser bort og kjekk regnduk til å spenne mellom to telt slik at du slipper å bli våt i nakken når du sitter ute.

Teltene leveres i sort, grått og gult (mot et lite pristillegg), alle med matchende teltvegger og til og med en «dørseksjon» slik at du virkelig kan lukke deg inne.
Medaljens bakside? Vel, ikke mye: Du får bare bestille 3 telt pr ordre og «Gratis Frakt» og «Gratis retur» gjelder ikke for disse omfangsrike kolliene.
Viktig: Husk å bestille før det blir utsolgt!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser