Pål Anders Ullevålseter fortsetter å vinne

I tillegg til å ha samlet inn penger til skoleprosjektet i forkant, kjører han inn penger for hver etappeseier under årets Africa Race. Dette gir ham økt motivasjon.

I gårsdagens spesialetappe på 453 kilometer vant Pål Anders 14,19 minutter foran franske Norbert Dubois, selv om han krasjet i en steinrøys. Farten var heldigvis ikke stor, men han ødela bremsepedalen og måtte kjøre 30 minutter uten bakbrems. – Det gikk helt fint, jeg har jo forbrems, fortalte Pål Anders med friskt mot da etappen var ferdigkjørt.

På dagens 695 km lange spesialetappe vant han til slutt hele 40 minutter foran Jose De Sousa Moreira. Det gikk imidlertid skikkelig galt i starten. Pål Anders bommet med 19 kilometer og måtte snu og dra tilbake til start for å stake ut en ny retning. Dermed tapte han 20 dyrebare minutter på konkurrentene og falt tilbake på en tiendeplass.

– Jeg ble stresset over at jeg gjorde denne store navigeringsfeilen, jeg mistet stedsansen helt på grunn av mye kratt og ulendt terreng. Jeg ble skikkelig stresset og måtte ta meg sammen og roe meg.

På de siste 20 kilometerne klarte han imidlertid å kjøre seg opp igjen, og dro deretter ufortrødent fra konkurrentene.

I morgen, søndag, blir det en velfortjent hviledag på Pål Anders og resten av førerne. – Jeg har vondt i hele kroppen, jeg føler meg gammel og grå, uttaler han, selv om resultatene foreløpig viser noe helt annet …
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser