På tide med superbike-test, med ny skinndress

Etter to kalde og regnfulle tester håper hele redaksjonen nå på sol. I hvert fall ikke mer regn. Vi skal i ettermiddag kjøre ned til Mantorp for to banedager sammen med Actionpics. Med oss har vi dyrebar last – Ducati Panigale 1299S, BMW S1000RR og Yamaha R1.

I begynnelsen hadde vi håpet å få med oss EBR 1190RX, Aprilia RSV4 RF og Kawasaki H2 i tillegg. Men de to sistnevnte ble forhindret av ulike grunner, mens den førstnevnte produsenten gikk konkurs, og når det gjelder unnskyldninger for ikke å kunne være med på en test, bør sistnevnte være godkjent.

For mange redaksjonsmedlemmer, meg selv inkludert,  er dette et av årets store høydepunkter. For å gjøre det hele enda bedre fikk jeg den nye skinndressen i går, akkurat tidsnok til testen. Det er en målsydd dress fra Sweep som skal bli veldig spennende å teste. Jeg har lagt merke til at stadig flere racingførere har gått over til Sweep de senere årene, og etter to år med Held skal det bli moro å prøve noe nytt. Av ny tradisjon fortsetter jeg med ildflue-designen, nå oppgradert med MotoGP-utseende!

Vi rapporterer fra testen hver dag.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser