Overvåker motorsyklister

Slik fremstår situasjonen dersom vi skal tro en artikkel som står i Gudbrandsdølen Dagningen. Her forteller politiførstebetjent Sten Gregersen (bildet) i Gudbrandsdal politidistrikt at motorsyklister som skal delta i Mjøsa Rundt 1. mai vil oppleve rene luft- til bakkeangrepet.

Politiets helikopter vil være over motorsyklistene, og på veiene vil det være mange sivile politibiler, en rekke politimotorsykler og mye annet materiell.
– Vi tar i bruk grov skyts for å kunne ta ut de deltakerne som ikke makter å holde seg til fartsregler og andre trafikkregler, sier Sten Gregersen til avisen.

Han forteller blant annet at helikopteret vil være utstyrt med et spesiallaget kamera som kan filme registreringsnummeret på tusen meters avstand. Gregersen røper imidlertid sin uvitenhet om hva Mjøsa rundt egentlig dreier seg om når han kaller det et motorsykkelritt…

Hva synes du om å bli overvåket av «halve» politistyrken på Østlandet, eget politihelikopter og annet høyteknoligisk utstyr, bare fordi du kjører motorsykkel?
(Foto: Gudbrandsdølen Dagningen)

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser