Oppskriftsmessig Ullevålseter-seier

Det ble en triller i elite-klassen hvor NMK Liers Jan Olav Lunewski lenge ledet, men til slutt var det Dakar-stjerna Pål Anders Ullevålseter som trakk det lengste strået. Lunewski måtte i bakken og fikk problemer med å starte sykkelen igjen og slike feil utnyttes av en så rutinert fører som Ullevålseter.

I følge NMK Liers nettsider og løpsleder Per Ivar Lier var dette forøvrig det beste løpet han noensinne hadde vært til stede på.

Resultater
B-klassen ble vunnet av Jan Gunnar Settevik foran Karl Dagfinn Brattegård og Runar Jenssen. I klasse B+ vant Helge Rødås, foran Terje Berge og Aksel Lindsetmo. I klasse veteran var det Roy Birger Olsen som trakk det lengste strået, her foran Asbjørn Sletholt og Torkild Tørnby.

I klasse C vant Simen Solberg. Sebastian Krogh og Magnus Eriksen fulgte på de neste plassene. I juniorklassen ble det seier til Marius Rolstad. Hann fikk besøk av Ole Andre Knutsen og Ken Morgan Evensen på seierespallen. I ungdomsklassen, en klasse med fem deltakere, vant Christian Flaten foran Lasse Fæste Johannesen og Christian Granbakken.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser