Oppgradert Triumph Tiger 800

Triumph jobber med å ta frem en oppgradert Tiger 800 for å bli mer konkurransedyktige i mellomklassen. Den nåværende motoren mangler trøkket på lavt turtall som konkurrentene kan skryte av, så det er sannsynlig at nykommeren får mer kubikk. Kombinert med et helt nytt elektronisk oppsett kan det virkelig bli noe å glede seg til: Masse moment lavt nede og eksplosiv toppeffekt.

Skal en dømme etter bildene får den nye Tiogeren også ny ramme med demonterbar bakramme og passasjerfothvilere. Den nåværende er hel og må skrotes dersom bakrammen får juling. Fjæringen kommer fra Showa i stedet for WP og ser ut til å ha lang vandring – kanskje så mye som 250mm. Bortsett fra bakhjulet som er 17″ oser det adventure trail av sykkelen. Designmessig har fronten fått en overhaling med 2 separate radiatorer som gir mer plass til eksosrørene og utseendet er definitivt mer rallypreget – det har hentet mye fra Tramontana rallysykkelen som Triumph bygde for 2 år siden.
Som et lite skår i gleden: Den nåværende Tiger 800 modellen ble sluppet for bare 2 år siden, så det kan være det tar litt tid før vi før se den nye.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser