Oppdatert: Løpet er kjørt for Pål Anders

Pål Anders Ullevålseter har den mest rutinerte mekanikeren. Sveitseren er kanskje en av verdens beste. Han stiller seg helt uforstående til utfordringene de har med Ullevålseters helt nye KTM-sykkel.
 
– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er oppgitt og lei, og skjønner ingenting. Jeg kommer meg til Dakar, men ikke på den måten jeg hadde ønsket. Lyspunktet nå er å besøke barneskolen i Dakar, og å treffe barna. Skoleprosjektet mitt ruller heldigvis videre takket være gode bidragsytere og sponsorer. Drømmen min med å gi tilbake til Dakar lever videre, forteller Pål Anders.

Læreguttene til Ullevålseter hadde imidlertid ingen problemer i går. Kristian Felix Jensen kjørte inn til en femteplass, og Marius Helmersen ble sjettemann på etappen. Det er en mesterlig prestasjon av de norske førstereisguttene.

Oppdatering 14.01.: 
Kristian Felix Jensen er blitt nummer fire, og Marius Helmersen nummer tolv i årets Africa Race. Nå gjenstår bare sjarmøretappen i dag, der begge må komme til mål, men teamet bekymrer seg ikke nevneverdig over dette.

BIKE gratulerer med topp innsats fra førstereisguttene. Pål Anders leverte også i aller høyeste grad varene så lenge løpssykkelen var med på notene.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser