Old Ghost – Kawasaki GPz 900 R

Utstyrs- og klesmerket Icon kan det med markedsføring. De bygger, under varemerket Icon 1000, om sykler som på ulike måter reflekterer hva de står for. Og dette på en bra måte i Bikes øyne.
 
Du har nok sett noen av modellene deres tidligere, eksempelvis The Operator (Ducati 900 SS), Thunder Chunky (Kawa ZX-7R) eller The Iron Lung (H-D Sportster). Det nyeste bygget deres, basert på en Kawasaki GPz 900 R, heter Old Ghost.

Icon 1000 strør ikke akkurat rundt seg med opplysninger om Old Ghost, men et big bore-kit fra Wiseco, samt helsystem av titan fra engelske Racefit, virker å ha modernisert ytelsen. En Öhlins TTX36 bak og gaffel (fra en Yamaha?) foran, slipte felger og en solid svingarm fra Roaring Toyz gjør sitt for kjøreegenskapene. Instrumenteringen er oppgradert til et realt display (EFIS på flyspråket).

Se videoen, gjerne flere ganger, og nyt synet av både sykkelen og den velproduserte filmen som formelig oser av åttitallet på sitt beste. Blir du (akkurat som vi) sultne på å bygge noe skikkelig tøft i vinter?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser