Nyutviklet TwinPegs-sett for BMW R1200/1250 GS/GSA!

Twin Pegs montert på BMW R1250 GSA. Med dette settet gir stående kjøring mindre påkjenning på benmuskulaturen.

Pressemelding

Twin Pegs har stand D3-29 på årets MC-messe 3.-5.mars, og der vil du kunne se og bestille nye produktet for 2013 mod og nyere av de populære store GS-ene. Dette feires med messetilbud på 10% rabatt for de som bestiller på MC-messen. TwinPegs handler om å tilby maksimal ytelse og kvalitet, for en best mulig offroad kjøreopplevelse. Heller enn å produsere en ny serie med TwinPegs for BMW GS av det gamle designet, ble det valgt å investere i å konstruere et helt nytt sett, der all læring etter 2019 ble utgangspunktet for designet. Settet kan brukes både med originalhøyde primærfothvilere, og senkede primærfothvilere. Man velger mellom to utgaver av bakre fothviler, tilpasset primærfothvilerne man kjører med. TwinPegs er et helnorsk produkt og produseres 100% produsert i Norge.
Tidligere versjoner av settetsbrukes av fornøyde GS-entusiaster over hele verden, og det er stadig etterspørsel etter dette settet.

Andrew Houlihan og Mishal Alghuneim sikret seg fine plasseringer med Twin Pegs montert i «FIM Baja World Cup», Saudi Baja – Ha’il i Saudi Arabia

Siden 2019 har det pågått et kontinuerlig utviklingsarbeid i TwinPegs AS, og spesielt prototypesettene for enduro og rally har tilført viktig kunnskap om hvordan TwinPegs bør konstrueres for best mulig kjøreopplevelse. Det er enduro som er utgangspunktet for TwinPegs, og bakgrunnen for at produktslagordet «Ride faster further» ble valgt. I 2021 og 2022 ble det utviklet sett til KTM 690/ Husqvarna 701, KTM 790/890/Husqvarna 901, Yamaha T7/ World Raid 700 og KTM/ Husqvarna/ Gas Gas endurosykler. Offroad racing er en viktig del av TwinPegs sitt «DNA», og alle de nye settene har blitt brukt med hell i offroad racing. Racing er en streng, men rettferdig «dommer», og ytelsen til det nye ergonomiske prinsippet TwinPegs er nå dokumentert med en rekke gullmedaljer i løp over hele verden.

Det nest nyeste TwinPegs-produktet ble konstruert i januar 23: TwinPegs til KTM/ Husqvarna 450 Rally Factory Replica. Det første løpet der dette settet ble brukt var første runde av rallyserien «FIM Baja World Cup», Saudi Baja – Ha’il i Saudi Arabia. Der sikret 2 x Rally Dakar-kjører Andrew Houlihan fra Australia første gullmedalje vunnet med dette nye TwinPegs settet, og 9.plass sammenlagt! Innsatsen til den andre TwinPegs kjøreren, Rally Dakar-kjører Mishal Alghuneim, var nesten enda mer imponerende. Han kjørte inn til 5.plass sammenlagt, med en ennå ikke leget bruddskade i ankelen fra Rally Dakar 2023! Støtten TwinPegs gir gjorde det mulig. Han er også ferdig med å kjøre rally uten TwinPegs.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser