Nytt airbag-produkt

MotoAirBag D.P.I. Safety, BBEC Norge, tilbyr et unikt sikkerhets produkt til alle motorsyklister. Et patentert luft-/gassbasert beskyttelsessystem basert på airbag konseptet, har til oppgave å beskytte motorsyklistens rygg- og nakkesøyle. Jakken er laget med det formål at den først og fremst vil beskytte de deler av kroppen som er mest utsatt for å få skader som kan føre til alvorlige og varige kvestelser etter en motorsykkel ulykke/krasj.

Luftpute på ryggen
MotoAirBag blåser seg opp på 80 millisekunder når den blir utløst i en kollisjon, og den vil holde seg oppblåst i mer enn 100 sekunder. Plagget ser ut som en helt vanlig jakke uten ermer. Luftputen sitter i ryggen på jakken. Med en karabinkrok kobles utløsermekanismen til et fast punkt på motorsykkelen. Når den blir utløst ved en viss kraft og hastighet, blåses luftputen opp og gir beskyttelse til rygg og nakke. Luftputen løser seg ikke ut hvis man glemmer å koble den fra når man går av sykkelen. En forsinkelsesmekanisme sørger for at det ikke er noen risiko for å utløse luftputen uten den skal.

Kan brukes flere ganger
MotoAirBag har glidelåslukking i fronten, er lett og behagelig å ha på og den har to sidelommer og en brystlomme. MotoAirBag finnes i størrelsene XS til XL og leveres i sort, rød, gul (refleks) farge. Andre farger/design etc. til kjøreskoler, organisasjoner og lignende kan leveres på forespørsel.

CE-sertifikatet dokumenterer at den gir ti ganger mer beskyttelse enn standardnormen foreskriver. Det er en gass-sylinder som fyller luftputen, med andre ord ikke en kruttladning slik det er i en bil-airbag. Derfor er ikke MotoAirBag et engangsprodukt. Skulle den bli utløst, kan den fortsatt brukes hvis den ikke er for mye skadet. Det tar fem minutter å gjøre den klar til bruk igjen etter at den har blitt aktivert.

Er dette noe for deg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser