Nyhet: Lindtrands Bydalen jakke / Lofsdalen bukse

Lindstrands Bydalen/Lofsdalen – laminert kjøredress til under 5500,-!

Pressemelding

Bydalen jakken representerer et gjennombrudd innen motorsykkelbekledning. Ved å kombinere cutting edge vanntette og pustende materialer med retro-inspirert gate- og touringdesign, er denne All-
Weather Tech jakken laget av slitesterk Ribstop Dura-stretch polyester. Det unike, laminerte stretchdesignet tilpasser seg sømløst til førerens bevegelser, og sikrer komfort og fleksibilitet for ulike kjørestiler. Med uttakbar Thermo-liner, strategisk plasserte ventilasjonsåpninger og CE AA-sertifisering, tilbyr Bydalen jakken uovertruffen beskyttelse og komfort.
Lofsdalen buksene er designet for å matche Bydalen jakke og gir samme nivå av komfort og funksjonalitet. Buksene er laget av et lignende materiale og tilbyr en myk, nesten softshell-lignende tekstur for en komfortabel brukeropplevelse. Med lettvekt, elastisk stoff og laminert DRYWAY+ membran for optimal værbeskyttelse, sikrer Lofsdalen buksene at føreren holder seg kjølig, tørr og trygg på hver tur. Buksenekommer i to lengder, vanlig og kort.

Jakken er tilgjengelig i grå/svart og koster 2 995 NOK, mens de matchende buksene
koster 2 295 NOK. Fra og med 2024 leveres alle Lindstrands jakker og bukser med 3 års
garanti. For mer informasjon og forhandlere, besøk www.lindstrandsmc.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser