Nye Versys-familien prøvekjørt

De siste dagene har gått med til å kjøre på mye rare veier i nærheten av vulkanen Etna på italienske Sicilia. Den første dagen ble viet til Versys 650 i godt vær med en etterlengtet sol synlig på himmelen. I dag har timene og milene gått fort på en enda lenger rute med storebror Versys 1000 – og været har vist seg fra sin beste side. Begge modellene kommer på markedet til neste år, og du får selvsagt begge prøvekjøringene servert i Bike.

Å være redaktør i Bike har klart sine fordeler, og i dette tilfellet helt nødvendige fordeler. Selvsagt må vi jo presentere prøvekjøringer til våre kjære lesere, men det er samtidig viktig å holde kjøreformen intakt gjennom året. Vi i Bike er på ingen måte i dvale selv om dagene er korte og kulden har inntatt moderlandet. Sicilia byr på en svært varierende veistandard og kan på den måten sammenlignes med norske forhold. Men kjøremønsteret til den lokale befolkningen er av stor kontrast til hva man finner hjemme. Underlig nok får de likevel trafikken til å flyte. For en litt opptint nordmann tok det imidlertid noe tid å finne ut av tankegangen her. 

Vulkanen spilte i hvert fall på lag og holdt seg rolig og fin. Snodig å kjøre fra palmesus og bølgeskvulp og opp til snø da vi  nærmet oss toppen av den aktive vulkanen som viste at den var i live ved å lage røyksignaler. 

Prøvekjøringen av Versys 1000 vil du finne i Bike nr. 2. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser