Nye Kawasakier har lekket ut

Vi snakker bare om timer før EICMA er igang for alvor, men allerede nå kan vi presentere nye modeller fra Kawasaki. Vi har tidligere vist bilde av nye Z1000, men da var det ikke klart om det var en enkel billedmanipulering av den nåværende modellen eller en real oppdatering. Nå avslører en video fra japanske Mr. Bike at det faktisk er nye Z1000 som har fått en facelift.

Lykten er den største forskjellen på bildet. Det gjenstår fortsatt å få vite om motoren er den samme eller den oppdaterte du finner i Z1000SX. Begge motorene ser like ut, men motoren i Z1000SX har fire hestekrefter mer. Videoen avslører at modellen får ulike kjørenivåer og tretrinns traction control, en lignende oppdatering som Z1000SX.

Også bilder av en oppdatert Ninja 400 har lekket ut. Modellen benytter en parallelltwin på 399 kubikk som leverer 44 hestekrefter ved 9 500 rpm, og 37 Nm ved 7 500 rpm. Utseendemessig er den lik storebror Ninja 650R.

Små motorsykler har begynt å bli populære blant produsentene. Honda lanserte i år MSX125, og Suzuki viste nylig konseptet Extrigger. Kawasaki har tidligere hatt KSR110 på de asiatiske markedene, og nå presenterer de en oppdatert versjon ved navn KSR Pro.

Motoren er fortsatt en 111 kubikks lufkjølt endunker koblet til en firetrinns girkasse. Nytt er bremseskiven og elstart.

Det er uklart hvor Ninja 400 og KSR Pro vil bli solgt. Er det noe du kunne tenke deg i Norge, og hva synes du om nye Z1000? 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser