Nye gale dager i Marokko

Etter en sinnsyk opplevelse av å overnatte bokstavelig talt i Sahara, så var det ATV kjøring på morgenkvisten. Arrangørene var sikkert vant til (beklager til de som føler seg truffet) halvslappe amerikanere som er avhengig av guider, men når en gjeng med adrenalinjunkier kommer, så går det som det går. Alle i hver sin retning for å teste hvor fort eller hvor høyt man kan hoppe. Det var mildt sagt mye som skjedde på denne turen, men full rapport kommer i bladet…

Vi hadde også en soundoff på lyd klokken 23.40 på kvelden til de andre hotellgjestenes store ergelse. Hvem hadde best lyd???

Da vi var ferdig, så stod gradestokken på 47 grader og det var på tide å få på seg skinndressen igjen. Turen gikk videre gjennom noe som kan ligne Grand Canyon. Noe så overveldende har vi aldri vært borti. Vi var vel enige alle sammen om at denne dagen skulle vi ta det litt rolig. Kreftene har virkelig blitt tynnet ut de siste dagene og det merkes både på konsentrasjon og vilje.

Ja, det var nå en i alle fall planen å ta det rolig. Her var det bare å få testet ut alle hestekreftene, igjen. Vi fikk oss derimot en sinnsykt vond overraskelse, da en tornado med halg og regn traff oss fra siden. Another long day in hell (bikers paradise)

Fredag.
Merker det godt på kroppen nå. Dette skulle ikke bli så lang etappe, men det ble 8,5 timer likevel. Når dekka slipper på alt som er og overalt, så blir det tungt. Veldig tungt. Temperaturen har vært over 40 i dag også. Noe drifting har det blitt, samt to sykler som har svevd et lite stykke i luften etter et lite race.

I morgen går turen mot spania igjen, og vi får gleden av å kjøre Ronda en gang til. Hver muskel i kroppen verker nå, men vi sitter her sammen med likesinnede og alle sitter med det samme gliset. Ting kan ikke bli bedre.

Vi har forøvrig cirka 30-40 timer med råfilm-materiale som det kan bli interessant å se resultatet av. I morgen blir det sjarmør-etappe mot Spania, kåring av råeste lyd, dragrace fra lyskryss til lyskryss, burnout og ikke minst, the final party!

En siste rapport er kanskje på trappene i morgen kveld og full rapport får du i Bike 8. Ute rundt 20. juli.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser