Nye dobbeltseire i NM i roadracing

Stinius Viking Ødegård hadde ikke sittet på sykkelen på fem uker på grunn av operasjonen i venstre håndledd, men det hindret ham ikke i å vinne begge Superstock-racene på Karlskoga Motorstadion. Det var svenske Jesper Pellijeff som passerte målflagget først, men siden det norske og svenske reglementet er ulikt, ble Jesper disket i NM. Trym Transeth Johansen fulgte på plassen bak Stinius i går – tredjemann i mål, men sølv som tellende resultat.

Stinius Viking har nå overtatt ledelsen i NM-sammendraget. Helgens race teller også i Scandinavian Open, der har foreløpig Jesper Pellijeff ledelsen, men Stinius er med og kjemper om poengene også her.

I Superbike var Ole Bjørn Plassen suveren i begge racene, seiersmarginen var henholdsvis 6 og 15 sekunder. På lørdag var det Joakim Lindhardt og Henning Flathaug som steg opp på henholdsvis sølv- og bronseplassen, mens Henning Flathaug og Jesper Hubner tok sølv og bronse i dag.

Ole Bjørn Plassen kan nå, i tillegg til sammenlagtledelse, smykke seg med seks seire på rad på Karlskoga Motorstadion. Han reiser imidlertid hjem etter NM-kjøringen, og dermed leder Henning Flathaug i Scandinavian Open-sammendraget, foran Jesper Hubner.

Vi kommer tilbake senere med førernes egne kommentarer og bilder fra helgen.
 
Se alle resultatene her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser